רעידות בעין שמאל

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/05/2016 | 18:29 | מאת: לי

היי דר, בת 27 בריאה בדכ לפני כשלושה שבועות בערך העפעף העליון התחיל לרעוד לי למס שניות ( הייתי מושכת את העפעף וזה היה חולף) מס פעמים ביום. לאחרונה זה דיי חלף. אך כשאני מתעטשת העין שוב חוזרת לרעוד למס שניות ואז חולף. בנוסף לא יודעת אם יש הקשר התחיל לי כאב ראש חד (לכמה דק ואז חולף) וגם צוואר. לא יודעת אם יש קשר. מעוניינת לדעת האם הדבר מצביע על בעיה נירולוגית כלשהי או שמא זה יחלוף מעצמו. תודה :)

27/05/2016 | 13:26 | מאת: ד"ר ישי פאליק

לי שלום רב לרוב רעידות בעפעפיים הינן ממצא שכיח שאינו מלווה בבעיה נוירולוגית יחד עם זאת כיוון שהתחילו לך גם כאבי ראש וגם כאב בצוואר יש לדעתי להבדק אצל רופא המשפחה שיחליט אם יש מקום לייעוץ נוירולוגי בשל הופעת כל הסימפטומים החדשים הללו בפרק זמן סמוך. בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין