Cot

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/05/2016 | 08:40 | מאת: ליאת

שלום,עשיתי בדיקת cot בעקבות לחץ בעין, מה זה אומר rnfl significane 168 (בדיאגרמה צבע לבן)? בעין ימין.

16/05/2016 | 00:07 | מאת: ד"ר ישי פאליק

ליאת שלום רב הבדיקה נשלחת לשם בדיקת עובי סיבי העצב המרכיבים את עצב הראיה ונמדד ב360 מעלות של ראש עצב הראיה ומחולק ל8 שמיניות והעובי של כל אחת מהן נותן מידע חשוב לרופא פיענוח OCT תלוי בצורת העצב ובאייכות הבדיקה ועלייך לגשת עם הצילום עצמו לרופא ששלח את הבדיקה שיקבע מה המצב והאם יש צורך בבדיקות נוספות בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין