דלקת בעיניים כתוצאה משימוש בסיפאפ

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/05/2016 | 10:46 | מאת: שלמה

דוקטור. שלום. אני משתמש במכשיר CPAP כמספר חודשים כדי למנוע דום נשימה. לאחרונה הופיעה דלקת בעין ימין כנראה בגלל שיש דליפה של אוויר בלחץ מהמסיכה שהולכת לכוון העין הימנית. האם DURATEARS אמור לעזור? קבלתי את זה מהרופא. מה הם הוראת המינון? תודה שלמה

15/05/2016 | 23:55 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלמה שלום רב ראשית יש לפתור את בעיית הדליפה כיוון שהאויר עלול לגרום ליובש משמעותי ונזק לעין דורהטירס עשוי לעזור באופן חלקי אבל בשום פנים אינו מגיע במקום תיקון התקלה. בברכה דר ישי פאליק

16/05/2016 | 00:00 | מאת: ד"ר ישי פאליק

לגבי המינון שלמה ממליץ להשמע להוראות רופא העיניים כיוון שמינון תלוי בממצאים בבדיקה הקלינית בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין