אחרי הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/05/2016 | 12:08 | מאת: אלינור בן עמי

שלום . אני מחלימה מהרפס זוסטר שפגע בקרנית אך התרפא . מאתמול לוקחת סטוראידים בשם סטרודקס 4 פעמים ביום ובמעקב שבועי אצל רופא עיניים במעקב בהדרגה המינון יופחת השאלה שלי היא שקבעתי טיסה מבעוד מועד לעוד כ- 3 שבועות לורשה . האם לבטל את הטיסה האם זה מסוכן לטוס כאשר אני מטופלת במינון נמוך בעתיד בסטרואידים .. האם לבטל את הטיסה ? אודה לתשובתך

אלינור שלום, אין זה מסוכן לטוס במצבך, אך מיד עם שובך מהנסיעה לפולין עליך להיבדק על מנת לוודא שאיו עליית לחץ תוך עיני עקב הסטרודקס ושהקרנית מתרפאת היטב, היות ווירוס ההרפס זוסטר פוגע לעיתים קרניות. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין