קרטוקונוס - הרכבת עדשה קשה על רכה, מחירים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/04/2016 | 21:57 | מאת: אור

לפני כמה חודשים הובחנתי בקרטוקונוס בעין שמאל, עין ימין ראייה 6/6, הרופא המליץ לי להתאים עדשה קשה בעין שמאל. האופטימטריסטית התאימה לי עדשה קשה שמרכיבים על עדשה רכה במחיר שנשמע מאוד גבוהה של 6000 שקלים. העדשה אומנם נוחה ומתקנת את הראייה היטב ומיודעת ל4 שנים, אבל היום הבנתי שיש חידושים, ויש עדשות קשות ורכות מחוברות יחד במחירים הרבה יותר זולים, והקופה מחזירה עד 1200 שקלים. רציתי לדעת אם זה הגיוני הטיפול שנעשה לי, או שאני קורבן לרשלנות, האם יש הצדקה למחיר כל כך גבוהה, או להרכבה של 2 עדשות בזמן שיש עדשות מתקדמות יותר. תודה מראש

05/05/2016 | 23:51 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אור שלום רב ישנם פתרונות שונים לגבי שיפור הראיה בקרטוקונוס גם מבחינת סוגי עדשות המגע ומחירן. כיוון שמדובר בשוק חופשי ניתן למצוא טווח רחב של הצעות והמומלץ כמו בכל מקרה בו המחיר גבוהה לבצע סקר שוק בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין