מיואשת.. חייבת עזרה!!

דיון מתוך פורום  בריאות העין

05/05/2016 | 00:35 | מאת: רעיה

שלום לבני בן השנתיים וחצי הייתה שעורה בעין לפני כמה חודשים ועדיין נשארה לו גולה קטנה בעפעף העליון שלא יורדת.. רופא עיניים אמר שזה ירד לבד וכבר עבר המון זמן כמעט חצי שנה ואין שום שינוי... מה ניתן לעשות???? אשמע לעצות.. תודה רבה!

רעיה שלום רב, הגוש הקטן שנותר בעפעף העליון הוא בלוטת שומן מאורגנת ברקמת חיבור וזו בלוטת לא פעילה מעין ציסטה שנותרה בעקבות תהליכי ריפוי של השעורה, גוש קטן זה לא גורם לשום בעיה ולא צריך להדאיג אותך יש לו רק חשיבות אסטטית במידה והוא בולט לעין ניתן להסירו כירורגית אם רצונך בכך אצל פלסטיקאי עיניים. בברכה, פרופ' ישרקאל קרמר.

03/06/2016 | 21:46 | מאת: שעורה

יש לי בלפריטיס כבר שנים, חמסין ושינוים קיצוניים של מזג אוויר תורמים להקצנה. עכשיו יש לי גם שעורה שיושבת שם ממש מוכנה להתפוצץ כבר 3 ימים. עושה הרבה קומפרסים, שמה סמפטומיצין. מה לעשות בבקשה?

מנהלי פורום בריאות העין