ניתוח עיניים - פטוזיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/05/2016 | 09:32 | מאת: דולי

בת 60 עם תחושה כאילו ששמו לי משקולת על העיניים, במיוחד בבוקר ובשעות הערב. בדיקה גופנית: MRD - ימין 1 מ"מ ושמאל 1 מ"מ תבחין אפרין חיובי. מעלה עפעפיים ל-3.5 מ"מ LF - 14 Bells - תקין +2 בשתי העיניים פטיג - נראה כחיובי דרמטוכלזיס דרגה 2 ללא lash ptosis מקטעים קדמים שקטים בלט עין אקסיאלי 1 מ"מ מימין סיכום: פטוזיס עם חשד למיאסטניה - מתגבר עם עייפות, לאחר בדיקה של נוירולוג אין בעיה נורוליגית, הופנתי לניתוח פטוזיס וגם הורדת עודפי עור. קצת הסבר לגבי הניתוח מה בדיוק אמורים לעשות ואם אפשר לעשות את 2 הניתוחים ביחד , יש איזה שהוא סיכון, מה לגבי ההחלמה

דולי שלום רב, אני בטוח בכך שניתוח פטוזיס יפתור את בעייתך ואת תחושת הכובד בעפעף וניתן לשלבו עם עם כריתת עודך העור. לגבי סיכונים והחלמה יש להתייעץ עם מנתח עפעפיים פלסטיקאי. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין