כאבי עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/05/2016 | 13:16 | מאת: אביטל

שלום , כבר כמה זמן שאני סובלת מכאבי עיניים כאשר יש חושך ואז משהו שמאיר פתאום כמו אם אני נוהגת בחושך אז האור מהפנסי רחוב או מהפנסים של הרכבים שבאים ממולי , פלאשים של מצלמות , פנסים שהאור שלהם בצבע כחול אשמח לדעת למה זה קורה ואיך אפשר לאבחן מה הבעיה . תודה ויום טוב (:

06/05/2016 | 00:06 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אביטל שלום רב לצורך מענה על שאלתך יש לבצע בדיקת עיניים מקיפה בהרחבת אישונים על מנת לראות האם הסיבה נמצאת באחד ממרכיבי העין כגון קרנית עדש ורשתית בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין