איך נעשת הפעולה והאם זה מסוכן?

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/04/2016 | 16:16 | מאת: מירי

שלום ד"ר, אני בת 80 בבדיקה אצל רופא עיניים אמר לי הרופא ששק הדמעות סתום בשתי העניין והן יבשות וכדאי שאטפל בעניין ע"י בלייזר. מה זה אומר? איך נעשת הפעולה? האם זה מסוכן? תודה

05/05/2016 | 23:53 | מאת: ד"ר ישי פאליק

מירי שלום רב לעיתים כששק הדמעות חסום ניתן לבצע מעבר בין האף לדרכי הדמעות באמצעות לייזר כלכל פרוצדורה רפואית גם לפרוצדורה זו ישנם סיכונים מסויימים ומומלץ להיוועץ ברופא שמבצע את הפרוצדורה ישירות שיסביר לאור הספרות ולאור נסיונו האישי על הסיכויים והסיכונים בברכה דר ישי פאליק

07/05/2016 | 20:40 | מאת: מירי

שלום ד"ר, תודה על תשובתך, הייתי מבקשת לשאול במידה ולא עושים שום פעולה מה גם שהיא לא מרגישה שיש בעיה ז"א שום דבר לא מפריע לה האם יכול להגרם נזק כל שהוא בעתיד? רופא אחד המליץ לא לעשות דבר ורופא שני המליץ על התערבות בלייזר מה דעתך? תודה

מנהלי פורום בריאות העין