חבר עם עין גדולה ועין קטנה ומצב נפשי לא יציב.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

29/03/2016 | 21:30 | מאת: אביב

שלום, לחברי יש היסטוריה עם בריאות נפשית לא יציבה. לאחרונה מצבו הנפשי הדרדר שוב (מדמיין דברים שלא קורים), הוא מתעצבן המון וכעת יש לו עין אחת קטנה ואחת גדולה מאוד והיא בולטת עוד יותר כאשר הוא מתעצבן. האם עניין העין הוא נטו כתוצאה ממצבו הנפשי או שמה זה קשור בכלל לבריאות העיניים וכדאי לפנות לרופא עיניים? (קשה לשכנעו ללכת לכל רופא עקב מצבו הנפשי).

אביב שלום רב, יש לערוך בירור מקיף הכולל בדיקת הדמיה מסוג CT לגבי העין הבולטת היות ולעיתים תהליך תופס מקום מתפחתח בארובה מאחורי העין הבולטת. בברכה, פרופ' קרמר ישראל

מנהלי פורום בריאות העין