לאחר הזרקת בוטוקס טיפולי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

06/04/2016 | 16:58 | מאת: גילי

לאחר הזרקת בוטוקס טיפולי במצמוצים לאיזור העיניים, נעצמה לי עין שמאל לגמרי. הרופאה שהזריקה אומרת שתוך 10 ימים זה יעבור. אני מאד מודאגת. מה אתם אומרים?

12/04/2016 | 16:29 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב גילי התופעה אם כי אינה נעימה הינה תופעה שעשויה להופיע לאחר הזרקת בוטוקס לאזור העפעפיים למרבית השמחה המדובר במרבית המקרים בתופעה חולפת. לעיתים משך הזמן הנחוץ לחזרה של העפעפיים הינו ממושך יותר מ 10 ימים כפי שאמרה הרופאה אך אם אחרי 10 ימים המצב ישאר ללא שינוי יש לפנות לרופאה להמשך מעקב.

מנהלי פורום בריאות העין