שטף דם גדול בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/04/2016 | 11:15 | מאת: חנית

שלום רב, אימי בת 70 קמה בבוקר עם שטף דם גדול בעין. לא כואב ואין פגיעה בראייה. יחד עם זאת סובלת מלחץ דם, סכרת ומטופלת בלייזר. לאחרונה דווקא היה שיפור ונסיגה בסכרת בעין. רצינו לדעת כמה זה דחוף או מסוכן לרוץ עם זה לבית חולים מאחר ויש היסטוריה רפואית של דימום בגלל הסכרת. רופא העיניים שלה אמר לנו ששטף דם בעין זה לא טיפול לבית חולים וניתן לקבוע תור אליו ושזה קורה לכולם. תשובתכם המהירה בתודה מראש

04/04/2016 | 11:02 | מאת: ד"ר ישי פאליק

חנית שלום רב אם מדובר בשטף דם חיצוני הרי שלרוב אין השלכה על המצב הפנימי של העין אולם לאור מצב העין של אימך ממליץ בכל זאת בדיקת עיניים מלאה בהרחבת אישונים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין