לוטאין 20 מג

דיון מתוך פורום  בריאות העין

01/04/2016 | 14:50 | מאת: רבקה

שלום רב הרוקחת בקופה ראתה שאני קונה ג'נטיל ליובש בעין והמליצה לי על לוטאין 20 מג למניעת בעיות גיל בעיניים. האמנם נכון להשתמש במוצר כטיפול מונע? כיום, למעט יובש בלילה ותחושה של היחלשות הראיה בלילה (אני בת 59) איני סובלת מבעיות מיוחדות. בתודה מראש

04/04/2016 | 11:00 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב רבקה המחקרים הנוגעים לתוספי תזונה לשמירה על בריאות העין נעשו על מטופלים הסובלים מניוון מרכז הראיה ברשתית. לא ניתן להסיק מהן שבאנשים בריאים יש להם תועלת בכל זאת ממליץ על בדיקת עיניים בהרחבת אישונים ובהתאם לממצאים להיוועץ ברופא העיניים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין