סיכונים ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת PRK

דיון מתוך פורום  בריאות העין

27/03/2016 | 01:52 | מאת: סמדר

שלו םרב, מהם הסיכונים בניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטת PRK? האם הניתוח מגביר את הסבירות לצורך במקפי קריאה סביב שנות ה-40? תודה רבה, סמדר

סמדר שלום רב, הסיכונים בניותח לייזר בשיטת ה PRK או לאסק הינם נדירים מאוד, כוללים זיהום, עכירות חולפת במרכז הקרנית והחלמה איטית של תהליך ריפוי הליטוש הלייזר בקרנית. תוצאות של ניתוח בטוח זה הן טובות מאוד ושביעות הרצון של המטופלים גבוהה מאוד. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין