זריקות אווסטין לעין שמאל עקב חסימת וריד ובצקת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

23/03/2016 | 15:57 | מאת: דולי בלאקי

אני בת 63. אין לי סכרת. לפני כשנה נחסם לי וריד בעין שמאל ובצקת. מטופלת בזריקות אווסטין. קיבלתי כבר 9 זריקות . עוזר לחודש ואז המצב חוזר ומידרדר. רוצים לתת לי זריקות לוסנטיס. האם המצב שלי יוכל להשתפר בעתיד לגמרי, ללא עזרת הזריקות? מה דעתך על הנושא?

29/03/2016 | 09:41 | מאת: ד"ר ישי פאליק

דולי שלום רב מצטער לשמוע על חסימת הוריד זריקות אבסטין ולוסנטיס יכולות להביא לשיפור לעיתים השיפור קבוע לפעמים זמני לרוב כשחשים שהטיפול באבסטין לא מביא לתוצאות מספיק טובות מנסים טיפול בלוסנטיס כקו שני אך גם עם זריקות הלוסנטיס לא מובטח שיפור או שיפור קבוע בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין