שורף

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/03/2016 | 00:31 | מאת: קרן

שלום, אני בת 23, אין לי שום דבר מסוג שהוא שקשור למשקפיים או עדשות מגע. לאחר מסיבה במועדון ריקודים לאחר שעה פלוס אני מתחילה לחוש שריפה בשתי העיניים כך שקשה לי לפתוח אותן ממש. אני מניחה שזה מהצפיפות והסיגריות והעשן... והן שורפות וכשאני יוצאת להתאוורר זה לא חולף אלא לאחר כמה שעות... האם יש משהו לעשות ?

קרן שלום רב, יתכן ויש לך עיניים רגישות לאבק ועשן סיגריות, או שקיים יובד בדרגה קלה המחמיר בחשיפה לעשן סיגריות. אני ממליץ על שימוש בקפסולות סטריליות וחד פעמיות להרטבת העיניים הנקראות BE PANTHEN. בברכה, פרופ' קרמר ישראל.

מנהלי פורום בריאות העין