הרחבת אישונים לא עוברת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/03/2016 | 15:22 | מאת: מתן

ביקרתי אצל רופא עיניים וקיבלתי טיפות הרחבת אישונים. לאחר 10 דקות, טפטוף נוסף. מאז עברו כבר מעל ל70 שעות, והאישונים עדיין רחבים. לא 100 אחוז, אבל עדיין מעל הנורמה. הרופא עצמו ציין "שעתיים" עד שהכל יחזור לעצמו. בהרחבות קודמות תמיד עבר תוך 24 שעות (אך תמיד קיבלתי טפטוף אחד ולא 2). האם מדובר במקרה חירום ויש לפנות לרופא עיניים? או שלהמתין מספר ימים ? האם מדובר במצב שיכול לגרום לפגיעה תמידית בראייה? חשוב לציין כי חדות הראייה כעת לא 100 אחוז עדיין, אבל אין טשטוש גדול / אודם או כל גירוי. תודה מראש !

29/03/2016 | 09:44 | מאת: ד"ר ישי פאליק

מתן שלום רב כפי שהסברתי בפורום בSTARMED בו ציינת שהמצב השתפר מאד הרי שטוב שמצב האישונים חזר לקדמותו ובכל זאת מומלצת בדיקה חוזרת של רופא העיניים במיוחד של "הזוית" באזור הניקוז של הנוזל התוך עיני בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין