בדיקת שדה ראיה ממוחשב

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/03/2016 | 13:40 | מאת: זפירה

בצעתי בדיקת שדה ראיה ולהלן התוצאות: עין ימין- אמינות טובה, צמצום קל ולא מלא עם ירידה בסף עין שמאל - אמינות טובה, צמצום קל תחתון, ירידה בסף קלה. אודה להסבר התוצאה. בברכה

29/03/2016 | 09:43 | מאת: ד"ר ישי פאליק

זפירה שלום רב ביצעת את הבדיקה הייטב-באמינות טובה ולמרות זאת שדה הראיה אינו מלא. את הקורלציה הקלינית יש לבצע עם הבדיקה הקלינית המלאה- מראה עצב הראיה והלחץ התוך עיני מול תמונת השדה עצמו ורצוי גם עובי סיבי עצב הראיה בבדיקת OCT בברכת רפואה שלמה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין