טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/03/2016 | 18:47 | מאת: צחי

לצורך השוואה, מה היעילות של טיפול בלייזר להורדת לחץ תוך עיני לעומת טיפול בטיפות גלאוטן. אני בן 52 מטופל בטיפות ואין לי בעייה עם זה. מה שחשוב לי הוא הצלחת הטיפול ושמירה על הלחץ מאוזן לאורך זמן.

צחי שלום רב, הבעיה בטיפול לייזר להורדת לחץ תוך עיני היא כי אפקט הטיפול נמשך זמן מוגבל ונעלם לעיתים כבר אחרי שנה עד שנתיים. ההורדנ של נ לחץ תהיה זהה לזו של טיפות מסוג גלאוטן. לכן לדעתי חבל על הניסיון בטיפול הלייזר. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין