קרטוקונוס ומשחת מקסיטרול

דיון מתוך פורום  בריאות העין

13/03/2016 | 16:57 | מאת: חזי

קיבלתי משחת Maxitrol לטיפול בדלקת. בעלון השימוש נכתב בין היתר: אזהרות מיוחדות : *אם הינך סובל ממחלה הגורמת לדלדול רקמות העין (קרנית או לובן העין), מקסיטרול עלולה לגרום להתנקבות של גלגל העין. יש לערוך בדיקת עיניים אצל רופא באופן קבוע. קרטקוקנוס הרי גורמת להדדקות של הקרנית. אם כך, מה עליי לעשות? האם אין בעיה להשתמש במשחה למשך שבועיים כפי שנקבע לי? תודה !

15/03/2016 | 12:15 | מאת: ד"ר ישי פאליק

חזי שלום רב לשימוש בכל תרופה עלולות להיות תופעות לואי אך היא נרשמת לצורך מסויים על כן יש לדון ברופא שאבחן את המחלה ורשם את התרופה והוא יחליט האם מומלץ להשתמש בתרופה שרשם או לבחור בתרופה חליפית. בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין