שאלה לדוקטור מיכאל קוצר ראיה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/03/2016 | 17:28 | מאת: חיים

שלום דוקטור מיכאל עברתי ניתוח חגור בעין ימין במשך שבועיים ראיתי רק בעין שמואל ואני מרגיש קוצר ראיה למרחק האם יתכן שבגלל שאמצתי עין שמואל במשך שבועיים עקב כך יש לי קוצר בראיה לפני הנתוח בימין הראיה בשמואלהייתה מצווינת אני בן 22 בלחץ עקב קוצר הראיה. עשיתי ניתוח לייזר להסרת משקפיים לפני 4 שנים תודה

אימוץ העין השמאלית בזמן תהליך ההחלמה של עין ימין אינו גורם לפגיעה בעין או להווצרות של קוצר ראיה. יתכן שאתה מרגיש אי נוחות כי אינך רגיל להסתכל רק בעין אחת. אין סיבה להיות בלחץ וצריך קצת סבלונות להתרגל למצב החדש. בכבוד רב דר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין