ניתוח לייזר S L T גלאקומה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

08/02/2016 | 08:45 | מאת: יוסי

שלום לך מבקש לשאול בבדיקה לאחרונה לחץ תוך עיני גלאקומה במירפאה תוצאה שמאל 10 ימין 18 יש לציין שבשמאל לאחר ניתוח פילטר לאחר מיכן טיפול בהזרקה 5UF וחל שיפור וירידה בלחץ ל 10 האם תוצאה בדיקה של 18 בעין ימין עדיין סבירה אוו שלהתחיל בטיפול S L T תודה

גלאקומה נקבעת לפי מדדים רבים כשהלחץ הוא רק אחד מהם. במצבים של מחלה מתקדמת לחץ 18 יכול להוות אינדיקציה לטיפולים נוספים כולל טיפול SLT בכבוד רב דר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין