שאלה לגבי מכשיר לייזר יאג

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/02/2016 | 15:16 | מאת: יוני

היי דר, רציתי לשאול שאלה קצרה, הייתי עם סבתא שלי בטיפול בלייזר יאג (היא המטופלת לא אני), אבל כשהושבתי אותה על הכיסא לפני תחילת הטיפול , פגע לי בעין הבזק של אור מהמכשיר (כי התכופפתי לעזור לה), עכשיו הרופאה אמרה לי שזה לא נורא, רק רציתי לוודא, פשוט המכשיר היה דולק ואור בוהק יצא ממנו. תודה מראש , יוני

אור הלייזר מאוד ממוקד ואינו מתפזר בחדר. לעיתים אפשר לראות הבזקים אך אין בהם סכנה. בכבוד רב דר מיכאל היימס

מנהלי פורום בריאות העין