שתי בעיות בעין אחת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/02/2016 | 08:31 | מאת: יוסי

שלום,ביצעתי ניתוח לייזר prk לפני כשנתיים. ובשנה האחרונה יש לי בעיות בעין ימין. 1. יש לי צניחת עפעף ממש קלה שלא עוברת - מומחה המליץ לא לבצע ניתוח,האם יש דרך אחרת שאפשר לטפל בבעיה? זה ממש מפריע לי קוסמטית ופוגע לי בבטחון. 2.יש לי בתוך העפעף התחתון של אותה עין שלושה נקודות לבנות שלדעתי הן אלו שגורמות לי לגרד את העין ללא הפסקה - מה זה?

יוסי שלום רב, 1. אם צניחת העפעף מפריעה לך בפן אסתטי, כדאי להתייעץ עם מנתח פלסטי המתמחה בניתוחים פלסטיים של העפעפיים (אוקולופלסטיקה) 2. לגבי הנקודות הלבנות בעפעף, כדאי להיבדק ע"י רופא עיניים או מומחה לעפעפיים שיקול לנקז את הציסטות השומניות הנ"ל. כמו כן ממליץ על ניקוי העפעפיים עם מגבוני Eye Care Baby פעמים עד ארבע ביום, עד לבדיקה. בברכה פרופ' ישראל קרמר

מנהלי פורום בריאות העין