מחפשת הקלה ליובש בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/02/2016 | 05:46 | מאת: רחל

אני סובלת כבר שנים מיובש בעיניים ובזמן האחרון המצב החמיר מאוד. בעיקר כאשר אני מתעוררת בבוקר. אני לא יכולה לפקוח את העיניים מבלי לזלף כמות גדולה של טיפות מסוג fresh eyes וגם אז יש מצבים בהם אני פוקחת את העיניים בזהירות ובכל זאת מרגישה כאילו גוף זר, זכוכית, בתוך העין והכאבים חזקים מאוד ולאורך מספר שעות. מה ניתן לעשות להקלת המצב?

07/02/2016 | 15:13 | מאת: ד"ר ישי פאליק

רחל שלום רב את מתארת מצב בו את סובלת מיובש קשה בעיניים ראשית יש לאבחן את המצב ולבדוק למשל האם את ישנה עם עיניים מעט פקוחות ולכן העיניים מתייבשות בלילה בכל מקרה יש צורך להתאים טיפול אינטנסיבי יותר שיכלול גל לפני השינה ולשקול להגביר את הטיפול במהלך היום לפי הממצאים בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין