הפרעה בראייה מקרוב ועוד משהו

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/01/2016 | 00:12 | מאת: מאיה

בת 57 עם טשטוש ותחושה של "ראייה כפולה" מקרוב, בעיקר בעין שמאל. הראייה מרחוק לעומת זאת מצויינת. כמו כן יש לי תופעה מוזרה משהו.. כשאני מקנחת את האף למשל,נוזלי האף חודרים לתוך העיניים בעיקר לעין השמאלית שמפריעים לי בראייה. זה קורה גם בעת שטיפת פה (לצורך ניקוי שיניים) במים/תמיסה כלשהי. כיצד ואם ניתן לטפל בתופעות הנ"ל? תודה

02/02/2016 | 16:26 | מאת: ד"ר ישי פאליק

מאיה שלום רב לגבי כפל הראיה מקרוב ממליץ לגשת ולהבדק אצל רופא עיניים מומחה בפזילה או נוירואופתלמולוג ובהמשך לשקול טיפולים אורתופטיים והתאמת משקפיים מתאימים לגבי הבעיה השניה ממליץ לפנות לאוקולופלסטיקאי שעשוי לבצע שטיפת דרכי דמעות ולפי התוצאות להמליץ על טיפול בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין