הבזק חושך לשבריר שניה לעיתים הבזק אור לשבריר שניה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

30/01/2016 | 00:32 | מאת: אלי

הדבר קורה לי רק כאשר אני נמצא בשירותים קצת מתאמץ בעשיית צרכים בזמן מתן צואה לשבריר של שניה כאילו האור נכבה רואה מן הבזק חושך בעבר היה לי יותר הבזק כזה של פלאש גם אך ורק בזמן מתן צואה ( אולי אחרי מאמץ קטן ) הדבר קורה תקופה ארוכה מאוד למעשה כל פעם שאני בשירותים. אני סכיזופרן פרנואידי מאוזן רמיסיה טובה מאוד נוטל סוליאן 700 מ"ג שמתי לב לזה לפני כ 5 שנים בזמן שחליתי בסכיזופרניה נטלתי אז ריספרדל אני מאוזן ברמה טובה מאוד כיום. בעבר חשבתי אולי זה מהסכיזופרניה. אולי זאת בעיה בעיניים? חשוב להדגיש הבזק חשיכה לשבריר שניה ממש או הבזק של אור כמו פלאש לשבריר שניה אודה לכם מאוד אם מכירים תופעה כזאת והיא קשורה אולי לבעיית עינים

02/02/2016 | 18:57 | מאת: ד"ר ישי פאליק

אלי שלום רב התופעה מוכרת ויכולה להתרחש אחרי התאמצות והעלאת הלחץ בבטן ממליץ בכל מקרה לעבור בדיקה בהרחבת אישונים בברכה דר ישי פאליק

03/02/2016 | 18:43 | מאת: אלי

מודה לך מאוד על התשובה כבר חשבתי שאני סתם משוגע

מנהלי פורום בריאות העין