"נים" קבוע בלבן של העין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

28/01/2016 | 16:47 | מאת: ענבר

שלום לפני כ 5 שנים הופיע לי בלבן של העים סימן אדום-סגלגל- חום אדמדם קטן וזה נראה כמו נים ישן. הלכתי בזמנו לרופאת עיניים שהגדירה את זה כמו "נקודת חן" בתוך העין ואם ארצה להסיר את זה עלי יהיה לעבור ניתוח. אני חושבת שזה נים ישן ותקוע... יש דרך להעלימו?

02/02/2016 | 16:32 | מאת: ד"ר ישי פאליק

ענבר שלום רב ממליץ להבדק ע"י מומחה למחלות פני שטח העין לרוב מומחה קרנית או אוקולופלסטיקאי ולהביא עימך במידה ויש תמונות עבר של העין על מנת לראות האם חל שינוי בממצא לאור הבדיקה וההשוואה יוחלט האם להמשיך מעקב או במידה ותרצי להסירו יוסברו לך האפשרויות הטיפוליות בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין