טיפול לגלאוקומה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

26/01/2016 | 18:54 | מאת: ענבר

שלום! יש לי גלאוקומה מסוג- לחץ תוך עיני תקין.הומלץ לי טיפול בטיפות TRAVATAN ע"י רופא עיניים ,לאחר שבטיפול בטיפות עיניים אחרות היו לי תופעות לא נעימות ועם TRAVATAN הרגשתי טוב. ביעוץ אחר רופא שני אמר שזה לא מתאים לגלאוקומה מסוג זה ועדיף-LUMIGAN.איך אוכל לדעת מה מתאים יותר בגלאוקומה מסוג לחץ תוך עייני תקין?

02/02/2016 | 16:23 | מאת: ד"ר ישי פאליק

ענבר שלום רב שתי התרופות שייכות לאותה קבוצה טיפולית ועל כן שתיהן עשויות להפחית את הלחץ התוך עיני ובכך להפחית את הסיכוי להתקדמות המחלה. ממליץ להשאר בטיפול אצל אחד הרופאים ולשמוע בעצתו והוא יראה עד כמה הלחץ ירד בשימוש בטיפות אותן רשם וימליץ על המשך מעקב וטיפול בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין