csr

דיון מתוך פורום  בריאות העין

25/01/2016 | 12:30 | מאת: סמי

רציתי לברר בבדיקת פלוסציאן לעין ימין בשלב האחרון ש הבדיקה הסתמן דלף מינימלי וככל הנראה מדובר csr שהפסיק לדלוף.ושאלתי לפורום המכובד אם הנוזל יספג בעתיד ואיך ניתן לטפל בו ?שאלה שניה האם יתר שומנים בדם יכולים להשפיע על הראיה או לגרום לcsr. תודה

26/01/2016 | 10:08 | מאת: ד"ר ישי פאליק

סמי שלום רב לעיתים הנוזל נספג מעצמו לעיתים יש צורך בטיפול נוסף המומלץ לבצע מעקב של חודשיים ולראות האם נספג באופן ספונטני לא נמצא קשר ליתר שומנים בדם אבל יש קשר ליתר לחץ דם ולתסמונת דום נשימה בשינה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין