אלרגיה ממושכת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/01/2016 | 15:56 | מאת: סולי

זמן רב שאני מרגישה אי נוחות בעיניים ביקור אחרון אצל רופא עיניים קבע שיש לי דלקת גירוי פפילרמי בלחמית הדבר כנראה יצר אצלי יובש חריג בעיניים. האם אלרגיה יכולה לגרום ליובש קשה? מאחר ואני לא יודעת מה הגורם לאלרגיה, אם אצא מהבית לתקופה יתכן שיהיה שיפור? ברגע שהאלרגיה תעבור העין שלי תוכל להמשיך לתפקד כרגיל ויופסק היובש?

במידה והגורם לאלרגיה הוא בבית, היציאה מהבית יכולה להביא לשיפור. אפשר לנסות לברר את הגורם דרך רופא אלגריה וטסטים לעור. במידה והאלרגיה תפסיק, העין תחזור לעצמה

מנהלי פורום בריאות העין