מחפשת תקווה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

24/01/2016 | 15:29 | מאת: רוזי

הכל התחיל לפני 4 חודשים הרגשתי גירודים בעיניים ואי נוחות פניתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי אופלוקס במקביל הלכתי לרופא עיניים שהורה לי להמשיך שבועיים. זה לא עזר ונתן לי אחכ טוברקס , ולבסוף זיילט. בכל התקופה הרגשתי אי נוחות מתמדת בעיניים...עברתי כמה רופאים שטענו שיש לי בלפריטיס ,אלרגיה, ושניים מהרופאים טענו שיש יובש קיצוני וקיבלתי סייסטין ג'ל. (מבחן שירמר יצא 0..יובש חריג וכמובן שהופנתי לבדיקות נוספות לשלול מחלות אוטואמניות/קולגן) השאלה שלי היא בכדי לחפש זקיק של תקווה במידה ואכן כל הסיפור הוא בגלל אלרגיה כלשהי שתקפה אותי האם היובש הוא הפיך? האם העין תוכל לרפא את עצמה? אני כולה בת 30 , אמא צעירה ומרגישה כאילו עולמי חרב עליי.. לא מסוגלת לתפקד ככה עם העיניים, ומפחדת לאבד את הראייה.... שום דבר לא עוזר לי.

במידה וקיים יובש קשה, יש לטפל בסבלנות ביובש ואז תוכלי להרגיש שיפור בסמנים בעיניים. אין שום סיבה לאבד תקווה

מנהלי פורום בריאות העין