צריבה בעין

דיון מתוך פורום  בריאות העין

22/01/2016 | 15:59 | מאת: אנני

שלום רב, בת 34. בחודשים האחרונים אני סובלת ממן שריפה בעין ימנית שלי, התחושה דומה לתחושה של לפני שבוכים, מן רגישות כזאת, אך גם כשיוצאות דמעות אין הקלה משמעותית. יש מעין כבדות מסביב לעין, שנמשכת לאורך כל חצי הפנים (מעל הגבה, אף ולסת) אין אדמומיות, ולא נראה משהו יוצא דופן אך מרגיש לי שאני מסתובבת עם משקולת קטנה על העין ותחושת צריבה חזקה יותר או פחות (לעיתים עם דמעת ונזלת לעיתים בלי) בבדיקת עיניים שערכתי לפני חודשיים לא נמצא משהו חריג ערכתי MRI ראש לפני מספר חודשים (בעקבות מצב אחר) ובארובות העין לא מצאו משהו חריג. אולי חשוב לציין שישנה דלקת קלה בחניכיים באותו הצד אך נאמר לי שאין קשר. מבחינת אאג- רופא אחד אבחן סינוסיטיס כרונית, רופא אחר אמר שאין (אין גם תופעות נוספות שמתאימות לסינוסיטיס) מה זה יכול להיות? מה עליי לבדוק? תודה מראש אנני

יש פה מספר אפשריות ולא ניתן לתת אבחנה ללא בדיקה מקיפה. מומלץ על בדיקת של רופא עיניים.

מנהלי פורום בריאות העין