חשד לאפיסקלריטיס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/01/2016 | 23:46 | מאת: סיגל

שלום רב, כבר חודשיים שאני סובלת מאודם וכלי דם מורחבים בעין שמאל ומנגע בולט וצהוב. בהתחלה אמרו שזה פינגווקולה ואז טענו שזה אפיסקלריטיס. נתנו לי שלל תרופות לטיפול פרד פורטה,נבנק,איבופן,פנימקסין ובחודש האחרון אני לוקחת סטרודקס 3 פעמים ביום ווטיפות מלאכותיות ועדיין העין אדומה והנגע הצהוב נמצא! אני ממש מיואשת וחוששת שהאבחנה שגויה. האם זה נורמלי שאחרי חודשיים זה לא עבר? מתי אני אוכל להרכיב עדשות מגע שוב והאם יש טיפות שיכולות להוריד לי את האדמומיות כגון ויזולין? תודה מראש

במידה וקיימת פינגוקולה, היא לרוב לא נעלמת אלא נהיית פחות בולטת לעין. יש להמשיך עם הטיפול של הרופא המטפל ולהמתין בסבלנות, ניתן לחזור לעדשות מגע לאחר שהעין רגועה.

מנהלי פורום בריאות העין