יובש קיצוני בעיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

20/01/2016 | 10:17 | מאת: יוליה

שלום רב אני בת 30 בריאה בדרכ לפני כ4 חודשים התחילו לי בעיות קשות בעיניים זה התחיל מדלקת, קיבלתי טיפולים של אופלוקס, טוברקס וזיילט. לאחר שהדלקת חלפה הרגשתי שעדיין אין שיפור תחושה שורפת, גוף זר כאבים ואי נוחות. עברתי כמה וכמה רופאים שראו שיש לי יובש קיצוני בעיניים. פניתי לרופאת המשפחה שלי להתחיל בבדיקות מקיפות לבירור הנושא. (כבר חשבתי על כיוון של דלקת פרקים?!) היא העלתה בפניי שאולי יש סיכוי שזה תגובה אלרגית ולאחר שיצאתי ממנה נזכרתי שבאמת התופעות התחילו לאחר שימוש במוצר איפור חדש שקניתי (לדאבוני מוצר איפור זול) האם יש סיכוי שאם זה באמת תגובה אלרגית העין שלי תחזור לעצמה מתישהו? היו מקרים כאלו? או שדרכי הדמעות שלי נפגעו לצמיתות וזו בעיה כרונית? אני ממש מיואשת מהמצב... כרגע עד לבירור קיבלתי טיפול של סיסטיין גל, סטרודקס וכדורי אלרגיקס לאלרגיה.

במידה והדלקת היא כתוצאה מדלקת אלרגית למוצר איפור, העין תחזור לעצמה לאחר זמן ואין פה פגיעה בלתי הפיכה. לפי התאור שלך, מתאים יותר שמדובר בעין יבשה הגורמת לכל הסמנים והטיפול הוא בהתאם.

מנהלי פורום בריאות העין