ציסטה בעין כלזיון

דיון מתוך פורום  בריאות העין

15/01/2016 | 19:01 | מאת: מיכל

שלום רב, אני מתגוררת באנגליה ובתחילת הריון ראשון (שבוע 5). בחודשיים האחרונים יש לי נפיחות חריגה בעין שמאל (בהתחלה חשבנו שזה שעורה) והיום הרופא אמר לי שיש לי Meibomian Cyst ושעלי לקחת משחה ושאם עוד שבועיים הנפיחות לא תרד ייתכן ואצטרך ניתוח למרות שזה לא מומלץ בשל ההריון. אשמח לדעת מהי המלצתכם למצבי? ומהם הסיכונים בניתוח בתחילת הריון לי ולעובר? האם בדרך כלל ציסטות מסוג זה עוברות מעצמן או שהכרחי לעבור ניתוח? תודה רבה מראש מיכל

ההגדרה שקיבלת מהרופא באנגליה למעשה מקבילה לשעורה. אין כל סיכון לעבור את הניתוח שהוצע לך מתבצע בהרדמה מקומית בלבד של העפעף ונמשך מספר דקות. ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין