המלצות למאובחן טרי בקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  בריאות העין

14/01/2016 | 09:34 | מאת: רני

שלום, אני בן 34 מרכיב משקפיים מזה 4 שנים עם צילינדר של 1.75, לאחרונה אבחנו אצלי קרטוקונוס, היות ואני חדש בתחום... מה מומלץ לעשות שלא תחול החמרה/התדרדרות? האם רצוי להישאר עם משקפיים או לעבור לעדשות? אשמח לכמה המלצות תודה

תגיע לבדיקה על מנת לוודא שאין הידרדרות בראייה. בדר"כ נוח יותר למי שסובל מקרטוקונוס להרכיב עדשות מגע. באם תופיעה הדרדרות ניתן לבצע טיפול קרוס לינקינג על מנת לעצור את התדרדרות תהליך הירידה בראייה פעולה זו מייצבת את הקרנית ואת הראייה. ד"ר עמי הירש

19/01/2016 | 07:33 | מאת: עדי ראשון לציון

ואת האיכות חיים לחלוטין. צריך לבחור אופטומטריסט מעולה עם ניסיון של עדשות מגע לקרטוקונוס. לאחר בירורים רבים - אני חרדה למצב של העיניים שלי ודי מודאגת מכל שינוי, אני טופלתי אצל מר שמואל ברמן בתל אביב (רח ליברמן) בעדשות קשות ולאחר מכן אצל ד"ר ניר ארדינסט שהתאים לי עדשות מיני סקלאליות

מנהלי פורום בריאות העין