שאלות

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/01/2016 | 12:53 | מאת: ללה

שלום אני מנקה עם חומרים אלו אבק אחרי אני מרגישה כואבות עיניים. האם אבק חומרי ניקיון אקונומיקה רגישים לעיניים? האם קורה מדפיסים מול מחשב כואבות עיניים? מה הסיבה שמדפיסים יושבים מול מחשב כואבות העינים ? מה הסיבה קשה מתאמצים לראות להדפיס? מה הסיבה אחרי ניתוח תיקון ניתוח מספרים חוזרים לפלוס? אם מספרים חוזרים חזרה לפלוס אחרי ניתוח. איך משפרים את ראיה? האם קורה חזור בשני עינים לפלוס האם עושים תיקון ניתוח?

שלום רב, אבק וחומרי ניקוי עלולים לגרום לגירוי העיניים יש להגן על העיניים בעזרת משקפיי מגן או משקפי שמש. בעבודה מול מחשב העיניים מתעייפות ונוצר יובש, מומלץ להרטיבן עם דמעות מלאכותיות ללא חומר משמר. קשיי ראייה מקרוב קשורים לגיל מעל 40. לעיתים קיימת נסיגה של התוצאה של ניתוח הלייזר לתיקון פלוס. במקרה זה ניתן לנסות לחזור על הניתוח אך יש לעבור בדיקה מקיפה לפני כן. אם חלה נסיגה נוספת, כדאי להרכיב משקפי קרוב. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין