התלבטות לגבי ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

11/01/2016 | 07:28 | מאת: זיו

אני בת 55 והיום מתפקדת עם משקפי מולטיפוקל. הבנתי שאפשר לתקן באמצעות ניתוח קטרקט את הראייה לקרוב או לרחוק, כאשר לרחוק יש סיכוי שאשאר עם צילינדר 3/4 ומספר קטן. לפיכך מתלבטת מה כדאי לתקן בניתוח, מה יהיה אפקטיבי יותר עבורי? תודה

11/01/2016 | 12:13 | מאת: ד"ר ישי פאליק

זיו שלום רב מומלץ להתלבט יחד עם הרופא המנתח שישקלל עבורך את הנתונים בהתחשב בצרכייך הייחודיים ולאור גילך הצעיר וימליץ לך על התאמת עדשה מתאימה כיום ניתן להתאים עדשות טוריות לתיקון צילינדר או לבצע את הניתוח בטכניקות שונות שעשויות להקטין את הצילינדר לאחר הניתוח ישנן גם דרכים לטפל במספר שנותר לאחר הניתוח בשיטות שונות אך כפי שאמרתי כל מקרה לגופו בהתאם למצב העין והמטופל בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין