טשטוש בראיה בלילה וכן בכניסה למרחב חשוך ביום.

דיון מתוך פורום  בריאות העין

07/01/2016 | 11:18 | מאת: יהודה

שלום וברכה, אני בן 50+ סובל מסכרת קלה. מטופל בתרופות מספר שנים. מרכיב משקפיים. עברתי לפני שבועיים בדיקת עיניים לסכרת, הכל היה תקין לגמרי. ביום אני רואה מצוין למרחק. חד וברור. איך שמתחיל הלילה, או כשאני נכנס ביום למקום חשוך, מנהרה וכדומה, אפילו שיש תאורת חשמל, אני רואה די מטושטש וזה ממש מפריע לי. מה יכולה להיות הסיבה.?! תודה מראש.

יהודה שלום רב, כל בני האדם רואים פחות טוב בתנאי החשיכה. לגביך, יתכן מאוד כי בעיית הסכרת משפיעה על תפקוד הרשתית בשעות הלילה למרות שאין ממצאי סכרת ברשתית. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין