פענוח בדיקת שדה ראייה 120

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/01/2016 | 23:13 | מאת: שרון

שלום רב! בני בן 11 נפצע לפני כשנה וחצי בעקבות החבלה נוצר קרע ברשתית משעה 5-7 בצקת ודימום בוצע לייזר 3-4 שורות לבני נותרה צלקת המרכז הראייה חדות הראייה שלו 6/15 בעין ימין בבדיקת שדה ראייה שערכנו לפני כשנה בני ראה בעין ימין 92/120 ובעין שמאל 113/120 היום בני ביצע שוב בדיקת שדה ראייה 120 עין ימין 83/120 עין שמאל 113/120 פיינוח לוקח כשבוע ימים אני מאוד מוטרדת אשמח תסייעו לי להבין את תוצאות הבדיקה תודה שרונה

11/01/2016 | 12:11 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שרון שלום רב לא ניתן לפענח שדה ראיה בלי קורלציה קלינית ובלי השדה עצמו המספרים עצמם נותנים מעט מאד אינפורמציה וצריך גם לראות את מדדי האמינות ולהשוות לשדה הקודם מציע שעם חזרת הפיענוח תקחי את שדות הראיה למומחה רשתית לפיענוח בקורלציה הקלינית בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין