אלטרולט

דיון מתוך פורום  בריאות העין

02/01/2016 | 16:44 | מאת: קרן

שלום, נוירולוגית נתנה לי אלטרולט כטיפול לכאבי ראש מלווים בבחילות התופעות לוואי שלה זה שבעצם אני קמה נורא מטושטשת . לפני כשבוע גירד לי בעין. (כי הכנסתי יד לא נקייה לעין כנראה) , רופאת עיניים אמרה שיש דלקת והמליצה על קומפרסים. האם י קשר בין אלטרולט לכאב בעיניים!? עזרו לי אני נורא דואגת

05/01/2016 | 07:30 | מאת: ד"ר ישי פאליק

קרן שלום רב אלטרולט יכולה לגרום לטשטוש חולף בראיה ולהרחבת אישונים שבמטופלים מסויימים עלולה לגרום לעלית הלחץ בעין ולכאב יש לשלול מצב זה עי רופא עיניים. לגבי דלקת בעין אחת לא סביר שהיא נגרמה מהתרופה. בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין