התאמה לניתוח עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/01/2016 | 21:20 | מאת: עמית כץ

שלום רב אני מרכיב משקפיים מגיל צעיר מאוד. יש לי פלוס גבוה בשתי העיניים וצילינדר מעל 2 בשתי העיניים. אני לפני גיוס והייתי רוצה לדעת אם ניתוחי העיניים שקיימים היום יעילים גם לי. בברכה עמית כץ

שלום רב, טיפולי לייזר להסרת משקפיים אכן יעילים לאנשים עם נתונים כמו שלך. כמובן שמותנה בבדיקת התאמה מקיפה הכוללת הרחבת אישונים ויכולה לערוך 4 שעות. ניתן לתאם תור לבדיקת התאמה בטלפון 3122* בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין