טיפות עיניים

דיון מתוך פורום  בריאות העין

04/01/2016 | 18:02 | מאת: אמיר

לאחר ניתוח קטרט יש לי דלקת בלפריטיס והרופא נתן לי טיפות פוסיתלמיק רציתי לדעת האם לא יכול להגרם נזק משימוש ארוך טווח של כמה חודשים בשימוש בפוסיתלמיק והאם זה אמור לעזור גם ליובש שיש לי בעין

אמיר שלום רב, אין כל בעיה בשימוש ארוך טווח בטיפות פוסיטלמיק לטיפול בבלפריטיס או גרימת נזק מסוים. מומלץ להמשיך את הטיפול מהסוג הזה כדי לטפל בדלקת מסוג זה. מומלץ בנוסף לנקות את העפעפיים במגבוני אייקאר של ד"ר פישר. טיפול המשולב בטיפות ומגבונים יעזור מאוד בהקלה על יובש. בברכה, פרופ' ישראל קרמר.

מנהלי פורום בריאות העין