התייעצות לבעיה בעיניים..

דיון מתוך פורום  בריאות העין

21/11/2015 | 20:32 | מאת: חן

שלום. אני לא יודעת אם זה המקום הנכון. אבל רציתי להתייעץ לגבי בעיה שרק נוצרה ואני מקווה ואין לי מושג לאן זה משויך. ביום שישי בשעה 1 בלילה התעוררתי בפחד , אני מניחה שהגוף נבהל בגלל העיניים. האישונים זזו לי במין סחרחורת. המיקוד של הסחרחורת התמקד באישונים ולא בראש בערך כ-- 20 שניות. פחדתי להירדם אז קראתי ספר ככה בערך ב2 היה לי שוב פעם כ-10 שניות. החלטתי להיכנס לישון ולהפסיק לקרוא כשישבתי זה קרה שוב כ- 5 שניות. אשמח אם תתנו לי סוג של כיון ממה זה יכול להיות. תודה

23/11/2015 | 15:59 | מאת: ד"ר ישי פאליק

שלום רב תופעות מעין אלו עשויות לנבוע ממצב נוירולוגי ולא רק ממצב עיני ועל כן מומלץ לפעול בשני קווים במקביל להתייעץ עם רופא המשפחה שיפנה לרופא עיניים ונוירולוג לבדיקה מקיפה בברכה דר ישי פאליק

מנהלי פורום בריאות העין