עפעף רועדת

דיון מתוך פורום  בריאות העין

18/11/2015 | 14:02 | מאת: דיב נואל

כבר שנתיים וחצי העפעף הימיני שלי רועד בהפרשים קצרים מאוד מאוד , ניסיתי כמה טיפולים אם זה תרופות ואם זה הזרקת בוטקס , פעם ראשונה הזרקתי לפי כשנה וזה עבד מצויין עם כמה תופעת לוואי שעברה , הזריקו לי לפני כחמשה חודשים אבל הפעם כבר חודשיים העפעף רועדת מחדש אפילו יותר ממה שהיא קודם ולפעמים מרגישה גם את הצד הימנ כולו רועד ץ אני חשבת שכר במקצועי יושבת מול המחשב לא פחות משמונה שעות , לאחרונה אמרו לי שניתוח זה הפתרון האחרון לפתור את הבעיה שלי שמאוד מציקה לי . אני מבקשתי את המלצתכם , ותודה

בהחלט יכולה להתפתח דלקת על רקע אלרגי לעדשות מגע לעיתים אחרי פרק זמן קצר ולעיתים אחרי שנים רבות. הטיפול הוא בהחלט בהתאם לאבחנה ולעיתים אחרי פרק זמן מסויים ניתן לנסות עדשות מגע םעם נוספת. ד"ר עמי הירש.

22/11/2015 | 07:44 | מאת: ד"ר עמי הירש

אם כל הצד הימיני רועד יש לגשת לבדיקה נויורולוגית בהקדם. האבחנה חשובה לפני ביצוע ניתוח כל שהוא. ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין