אפשרויות טיפול ב EBMD

דיון מתוך פורום  בריאות העין

17/11/2015 | 21:29 | מאת: רן

אובחנתי לאחרונה עם EBMD לאחר שהגעתי למיון עם טשטוש בראיה בגיל 46 לאחר כשנתיים וקצת של תחושת יובש (ואבחנת יובש), כרגע מטופל בדמעות מלאכותיות ומי מלח 5% 4 פעמים ביום, ג'נטיל ג'ל ללילה ועדיין סובל מתחושת יובש, אי נוחות, טשטוש מסוים בראיה בעיו ימין, ירידה בחדות בראיית לילה (מקורות אור יוצרים הילות). מה הן האפשרויות להחזיר המצב לקדומותו ?

צריך הרבה סבלנות, להקפיד על הטיפול התרופתי (אתה מטופל כראוי בהחלט) להמשיך במעקב אצל רופא העיניים שלך. תלונתך מתאימה לאבחנה. ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין