ריטיניטיס פיגמנטוזה

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/11/2015 | 00:19 | מאת: מור

שלום רב, בן זוגי בן 26 סובל ממחלת העיניים התורשתית ריטיניטיס פיגמנטוזה. האם יש טיפול שעוצר את התפתחות המחלה? האם יש פיתרון?? אני מאוד מודאגת ! אני ממש מפחדת שהוא יתעוור בגיל מאוחר יותר. תודה מראש

מור שלום רב, לצערי הרב אין טיפול יעיל במחלה ניוונית זו, ולא ניתן לעצור את התדרדרות המחלה, עד כה נוסו טיפולים שונים, מסוגים שונים ולא השיגו תוצאה משמעותית המצדיקה את השימוש בהם יש להמתין לחידושים. בברכה, פרופ' ישראל קרמר

14/11/2015 | 10:13 | מאת: מור

תודה רבה על תשובתך פרופ'. שאלה נוספת, האם הוא בטוח יתעוור בשלב מאוחר יותר או שלא בטוח שהוא יתעוור בכלל?? תודה ,מור.

מנהלי פורום בריאות העין