לד"ר עמי הירש

דיון מתוך פורום  בריאות העין

10/11/2015 | 19:10 | מאת: חמוטל

שלום לך, פונה אלייך כי ראיתי את השיחה שלך עם אחד הפונים לכאן בנושא פלוטרס מאוגוסט. אני בת 56 אצלי התחילה התופעה לפני כשלושה חודשים עקב הפרדות זגוגית ואני רואה ממש ענן שחור וגדול של המון נקודות צפופות מאד, כאילו משהו מונח לי על העין, מה שמפריע לי מאד בראייה. ובנוסף נקודות מפוזרות שאני רואה רחוק יותר, "זבובים" שהיו לי כמה כאלה בעבר. אני נמצאת עדיין במעקב ואין הפרדות רשתית. אני מבינה שלא אוהבים לטפל בנושא בגלל הסיכונים. אבל אם אין ברירה, אל מי אני יכולה לפנות ולבדוק אם יש טיפול שמתאים לי? האם ניתן לטפל בלייזר רק ב"זבובים" או באזור שלם? תודה

צרי קשר עם מרפאתי 03-5282772 וקבעי תור לבדיקה. עפ"י בדיקת אחליט אם יש מקום להציע לך טיפול לייזר או אם לאו. (המכשיר נמצא במרפאה). ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין