טיפול בדלקת עין פנימי

דיון מתוך פורום  בריאות העין

09/11/2015 | 11:20 | מאת: מוניק

שלום רב אמא עברה ניתוח של קטרקט ואחרי שבוע ימים- היא קמה בבוקר והכל היה שחור. אחרי שהבאנו אותה בדחיפות לבית החולים ניתחו אותה וגילו זיהום מאוד אגרסיבי בתוך העין טופלה על ידי הזרקות אנטיביוטיקה בתוך העין וממשיכה לקבל טיפול תחופתי אנטיביוטי גם כדורים וגם טיפות. כעת היא לא רואה כלום חוץ מצל ואור. מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב? תודה

פיתחה ככל הנראה מצב שנקרא אנדופטלמיטיס. היא מטופלת בצורה הנכונה המיטבית והמקובלת. ד"ר עמי הירש.

מנהלי פורום בריאות העין